bedrijfskleding

Bedrijfskleding kopen? Trots naar je werk in geschikte kleding van topkwaliteit. Iedereen kan zien van welk bedrijf je bent en waar jij met passie werkt! Bedrijfskleding is geschikt voor een goede uitstraling en naamsbekendheid. Bedrijfskleding kan wenselijk zijn op de werkvloer en ook voor bijvoorbeeld evenementen en/of beurzen. Wilt u eenheid creëren binnen het personeel en herkenbaar zijn voor klanten wie er werkzaam is? Ook dan biedt bedrijfskleding met uw bedrijfslogo uitkomst. Sportpoint Teamwear heeft een ruim aanbod bedrijfskleding voor zowel heren als dames. Wij verkopen casual bedrijfskleding, workwear, sportieve bedrijfskleding en kleding voor horeca. 

 

casual bedrijfskleding

Basic bedrijfskleding met een bedrijfslogo zoals t-shirts, polo’s en vesten zijn veel verkochte artikelen, deze kleding komt voor ieder bedrijf wel van pas. Deze basic bedrijfskleding verkopen wij in verschillende prijscategorieen. Heeft u behoefte aan simpele bedrijfskleding die slechts een aantal keer hoef te worden gedragen? Dan kunt u kiezen uit ons aanbod in het lagere prijssegment., zo hebben wij voor iedere gelegenheid en voor ieder budget ruime keuze.

benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op voor een afspraak of offerte

OF KOM LANGS VOOR ADVIES

SOFTSHELL JASSEN MET BEDRIJFSLOGO

BLAUW

ZWART

GROEN

ROOD

sportpoint teamwear

Sportpoint Teamwear staat voor betrouwbaarheid, deskundigheid en service. Wij hechten waarde aan een snelle levertijd, goede voorraden, aantrekkelijke sponsor mogelijkheden, goede prijzen en uiteraard de kwaliteit van onze producten. Op deze wijze staan wij 100% achter onze merken en zijn wij er van overtuigd een geschikte partner te zijn voor uw sportteam, bedrijf of vereniging. Wij verzorgen ook de bedrukking van de sportkleding en ontzorgen verenigingen met een eigen clubwebshop. Op deze wijze kunnen alle leden gemakkelijk clubkleding bestellen en genereert de vereniging extra inkomsten. Met ruim 20 jaar ervaring, vele tevreden klanten en verenigingen durven wij onszelf wel met trots ´De Teamkledingspecialist´ te noemen! Heeft u vragen over onze producten, bedrukking, de club- webshop, sponsormogelijkheden of een aanbod op maat ? Neem gerust contact op, we staan u graag te woord.