HANDBAL

Handbalkleding kopen? Sportpoint heeft een ruim aanbod handbalkleding voor heren, dames en kinderen. Wij verkopen wedstrijdshirts, training shirts, broekjes, sportsokken, trainingspakken, polo´s, truien en tassen. Tevens bieden wij een ruim aanbod handballen en trainingsmaterialen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om jouw eigen handbaltenue samen te stellen. Sportpoint werkt alleen samen met betrouwbare merken op het gebied van handbalkleding en materialen zoals Hummel, Jako, Select en Molten.  Deze merken voldoen aan de voorwaarden die wij belangrijk vinden.

WEDSTRIJDKLEDING

Design
JOUW
TENUE

Ontwerp je eigen shirt

Ontwerp jouw unieke wedstrijdtenue voorzien alle sponsor en clublogo’s. De mogelijkheden qua design, kleuren en logo’s zijn eindeloos. Het voordeel van dit sublimatieshirt is dat alle logo’s in het shirt zijn verweven. Jouw tenue gaat jarenlang mee zonder slijtage. Benieuwd naar de mogelijkheden?

handBALlen

Select Mundo

Select Solera

Select Adaptaball

Select Ultimate EHF

TRAININGSKLEDING

Bent u op zoek naar trainingskleding, warming-up kleding of presentatiekleding voor de wedstrijden? Voor de handballer hebben we een ruim aanbod van verschillende merken en collecties met verschillende prijscategorieen. Wij bieden onze klanten een scherpe prijs bij grotere afnames. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod. Bent u op zoek naar handbalkleding dat fijn aanvoelt, een goede pasvorm heeft, voorzien is van een mooi design en van uitstekende kwaliteit is? Voor de training is er een ruime keuze aan handbalshirts, broekjes en sokken. Wij verkopen ook sweaters, trainingtops, trainingsbroeken en jassen.  Voor de wedstrijddagen hebben we een ruime keuze in polo’s, trainingspakken, jassen en tassen.

TRAININGSMATERIALEN

Markeringshoedjes

Hesje / Overgooier

Trainingset kegel 3-delig

Loopladder

Klik hieronder op het merk voor de gehele collectie 2020-2021

benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op voor een afspraak of offerte

OF KOM LANGS VOOR ADVIES