voetBAL

Voetbalkleding kopen? Sportpoint heeft een ruim aanbod voetbalkleding voor heren, dames en kinderen. Wij verkopen voetbalshirts, voetbal broekjes, voetbal sokken, trainingspakken, truien en tassen. Tevens bieden wij een ruim aanbod voetballen, accessoires, trainingsmaterialen, keeperskleding en alles voor de scheidsrechter. Sportpoint Teamwear werkt alleen samen met betrouwbare merken op het gebied van voetbal kleding en materialen zoals Jako, Robey, Hummel, Derbystar, Erima en Adidas.  Deze merken voldoen aan de voorwaarden die wij belangrijk vinden.

WEDSTRIJDKLEDING

Design
JOUW
TENUE

Ontwerp je eigen shirt

Ontwerp jouw unieke wedstrijdtenue voorzien alle sponsor en clublogo’s. De mogelijkheden qua design, kleuren en logo’s zijn eindeloos. Het voordeel van dit sublimatieshirt is dat alle logo’s in het shirt zijn verweven. Jouw tenue gaat jarenlang mee zonder slijtage. Benieuwd naar de mogelijkheden?

voetBALlen

Derbystar Classic TT

Derbystar Classic TT vlakken

Derbystar Brilliant classic

Derbystar Brilliant Eredivisie

TRAININGSKLEDIng

Bent u op zoek naar trainingskleding, warming-up kleding of presentatiekleding voor de wedstrijden? Voor de voetballer hebben we een ruim aanbod van verschillende merken en collecties met verschillende prijscategorieen. Wij bieden onze klanten een scherpe prijs bij grotere afnames. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod. Bent u op zoek naar voetbalkleding dat fijn aanvoelt, een goede pasvorm heeft, voorzien is van een mooi design en van uitstekende kwaliteit is? Voor de training bij warm weer is er een ruime keuze aan voetbalshirts, voetbalbroekjes en sokken. Wanneer het kouder wordt zijn voetbalsweaters, trainingtops, trainingsbroeken en jassen uiteraard gewenst.  Voor de wedstrijddagen hebben we een ruime keuze in polo’s, trainingspakken, jassen en tassen.

 

TRAININGSMATERIALEN

Markeringshoedjes

Hesje / Overgooier

Trainingset kegel 3-delig

Loopladder

Klik hieronder op het merk voor de gehele collectie 2020-2021

benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op voor een afspraak of offerte

direct iemand spreken?