CLUBWEBSHOP

Sportpoint Teamwear verzorgt gratis clubwebshops voor vele sportverenigingen. Tegenwoordig kopen steeds meer particulieren online, zo ook uw leden. Middels een volledig geautomatiseerd proces kunnen leden online via Sportpoint Teamwear kleding aanschaffen van uw vereniging met korting! Deze kleding wordt voorzien van een clublogo en eventueel initialen of nummers. Bijkomend voordeel van deze clubwebshop, uw vereniging spaart mee en krijgt een gedeelte van de aankopen terug. Uw vereniging en vrijwilligers worden ontzorgd en hebben tijd vrij voor andere belangrijke zaken binnen de vereniging. 

De vereniging stelt in samenspraak met Sportpoint Teamwear de kledinglijn van de club vast. Deze artikelen verschijnen met clublogo in de webshop. In samenspraak kunnen er ook overige artikelen in de clubshop worden geplaatst die de leden kunnen bestellen zoals ballen, overige kleding en accessoires.  Het bestellen gaat heel eenvoudig, de leden kunnen direct betalen en hun bestelling laten thuisbezorgen, afhalen op de vereniging of in onze winkel. 

Interesse in de mogelijkheden van een clubwebshop voor uw vereniging? Neem dan contact met ons op middels onderstaande knop. Wij leggen u graag alles uit over de ideale clubwebshop!

Referenties