over sportpoint

Sportpoint Teamwear is gericht op het faciliteren van (team)kleding, ballen en materialen voor sport verenigingen, bedrijven, scholen en (recreatieve) teams. Wij hebben een breed assortiment waarin wij de klant kunnen voorzien van diverse topmerken. Hier hebben wij onder andere een partnership met Nike, Adidas, Jako, Robey, Hummel, Spalding. Onze collectie richt zich op zowel sportief, zakelijk als voor privé- gebruik.   

Sportpoint Teamwear gelooft dat comfortabele kleding en materialen bijdraagt aan een maximaal sport- en werkplezier. Dit biedt de sporter of werknemer de kans om zich zo goed mogelijk te kunnen etaleren en presteren. Door ons unieke concept willen wij de vereniging ook van meerwaarde zijn door een geheel persoonlijke clubwebshop te koppelen. De vereniging kan hier haar leden via een online omgeving de teamkleding en eventuele merchandise aanbieden. Dit zorgt ervoor dat verenigingen hun inkomstenbron kunnen vergroten. Met onze eigen moderne technieken en apparatuur bedrukken wij ook graag uw kleding. Wij staan garant voor kwaliteit, professionele service, snelle leveringen en scherpe prijzen. 

Sportpoint Teamwear heeft een ruime expertise en ervaring in het bekleden van al diverse tevreden klanten. Aansluitend hanteren wij aantrekkelijke staffelkortingen bij grotere afnames. Bestellingen verzenden wij vanaf  een minimale verkoopwaarde van € 25,00. Sportpoint Teamwear hanteert een soepel retourbeleid met een bedenktermijn van 14 dagen. 

Vindt u op de site niet precies wat u zoekt, wilt u advies of wilt u een offerte ontvangen? Stap dan gerust binnen bij onze winkel Sportpoint de Bie te Vlissingen. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen (0118-744017) of stuur ons een e-mail naar: info@sportpoint-teamwear.nl. Ons team staat u graag te woord. Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen, collecties en (win) acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en / of volg op Facebook en Linkedin pagina.   

Frank de Bie

Algemeen / Verkoop

Jesper de Vlieger

Webshop / Verkoop

Remon de Vlieger

Marketing / Verkoop

sportpoint teamwear

Sportpoint Teamwear staat voor betrouwbaarheid, deskundigheid en service. Wij hechten waarde aan een snelle levertijd, goede voorraden, aantrekkelijke sponsor mogelijkheden, goede prijzen en uiteraard de kwaliteit van onze producten. Op deze wijze staan wij 100% achter onze merken en zijn wij er van overtuigd een geschikte partner te zijn voor uw sportteam, bedrijf of vereniging. Wij verzorgen ook de bedrukking van de sportkleding en ontzorgen verenigingen met een eigen clubwebshop. Op deze wijze kunnen alle leden gemakkelijk clubkleding bestellen en genereert de vereniging extra inkomsten. Met ruim 20 jaar ervaring, vele tevreden klanten en verenigingen durven wij onszelf wel met trots ´De Teamkledingspecialist´ te noemen!.